Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii magazin online
________________________________________

»1.Contract
»2.Livrarea produselor
»3.Modalitati de plata
»4.Confidentialitate
»5.Continut site
»6.Calitate
»7.Garantie
»8.Returnarea produselor


                             
1.CONTRACT


1.1 Magazinul ledurieconomice.ro poate modifica acesti termeni si conditii oricand, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Orice astfel de modificari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe website. Utilizarea acestui website de catre dumneavoastra se considera ca sunteti de acord in ceea ce priveste termenii si conditiile publicate cel mai recent.

1.2 Orice comanda facuta prin acest website va fi supusa acestor termeni si conditii. Aveti responsabilitatea de a va asigura ca toate detaliile pe care le oferiti pe durata utilizarii sunt corecte, deoarece ledurieconomice.ro nu poate fi considerata raspunzatoare pentru nicio livrare gresita datorita furnizarii de informatii eronate.

1.3 Odata ce ati plasat comanda, ledurieconomice.ro va va contacta telefonic prin intermediul departamentului de vanzari online, pentru a va confirma comanda dumneavoastra .

1.4 Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre operatorii departamentului de vanzari online. Magazinul online ledurieconomice.ro nu poate fi raspunzator pentru niciun fel de prejudicii cauzate clientilor sai ca urmare a neonorarii comenzilor din motive ce exced vointei ledurieconomice.ro.


2.LIVRARE


2.1 Termenul de livrare este de maximum 14 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii dvs.
Pot aparea situatii in care, in locul produsului comandat, sa nu va putem livra decat un produs inlocuitor. Produsul inlocuitor nu va fi diferit din punct de vedere al caracteristicilor principale fata de produsul comandat. In cazul in care nu doriti sa pastrati produsul inlocuitor, aveti la dispozitie 10 zile lucratoare spre a-l returna.

2.2 Pentru livrarea prin curierat rapid, se va factura un cost de transport de 15 RON pe comanda indiferent de localitatea in care va aflati.
Costul de transport va fi facturat o singura data chiar si in cazul in care comanda dumneavoastra va fi livrata in mai multe transe ( in functie de disponibilitatea pe stoc a produselor ) .
In cazul livrarii cu ramburs, va rugam sa verificati integritatea ambalajului in prezenta curierului.
Daca exista nereguli, inregistrati-le impreuna cu curierul intr-un proces verbal pe care il expediati apoi pe adresa noastra.
Vom avea astfel posibilitatea, in aceasta situatie neplacuta, de a remedia eventualele probleme aparute in timpul transportului, pe baza procesului verbal de constatare.
Produsele sunt livrate in toata tara prin firma de curierat rapid.

2.3 Eventualele sesizari ( legate de garantie, returnare, service, schimb) pot fi solutionate prin intermediul departamentului de relatii cu clienti, acesta putand fi contactat zilnic, de luni pâna vineri, intre orele 08 si 18, la telefon 0725.357.247  prin email-ul einsecticide@yahoo.com.


3.MODALITATI DE PLATA


3.1 Plata cu ordin de plata

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC AGAN TRUST SRL, in urma confirmarii comenzii dvs.
Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii. Datele necesare efectuarii platii cu ordin de plata se vor regasi pe factura proforma.

3.2 Plata ramburs

Plata, in numerar, se efectueaza integral in momentul livrarii produselor la domiciliu, la comisionarul care a efectuat livrarea.Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii.

3.3 Toate preturile afisate pe site, in catalog, brosura sau pliant contin TVA si taxa verde (acolo unde este cazul, in conformitate cu HG 448 din 2005).

In unele situatii (comanda unica cu valoare mai mare de 1,500 RON, sau refuzul repetat de a prelua comanda expediata) ne rezervam dreptul de a percepe plata, totala sau partiala, in avans.
Prin comanda sa, clientul ia la cunostinta si accepta conditiile de livrare si plata SC AGAN TRUST SRL.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in conditii de fluctuatie a pietei valutare.


4.CONFIDENTIALITATE


Societatea prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la utilizatori/clienti a datelor personale necesare executarii facturii si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Datele obtinute de catre societate vor fi stocate in baze de date iar societatea va lua toate masurile pentru protectia lor impotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Pentru executarea facturii, societatea va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line. in cazul in care nu mai doriti sa primiti oferte tiparite sau on-line va rugam sa ne informati in scris prin email, fax sau posta, despre acest lucru.


5.CONTINUT SITE


Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau greseli care ar putea aparea in legatura cu codurile sau preturile produselor de pe pagina web sau din catalogul tiparit.

Unele specificatii tehnice sau preturi pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Fotografiiile au caracter informativ.
Produsele pot diferi de imaginile prezentate din cauza modificarii de catre producator a caracteristicilor sau design-ului fara notificarea prealabila a acestora.
Promotiile sunt valabile in limita stocului .


6.CALITATEToate produsele comercializate prin acest site sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Pentru ca produsele care ajung la dumneavoastra sa corespunda unui nivel calitativ cat mai inalt, acestea sunt strict urmarite de catre diviziile CTC incepand cu faza de proiectare, productie si pana la ambalarea acestora. Chiar si in conditii de maxima atentie pot aparea probleme, astfel - pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara fara riscuri - toate produsele defecte din fabricatie vor fi schimbate sau reparate fara costuri suplimentare, in cel mai scurt timp posibil.


7.GARANTIE


7.1 Toate produsele comercializate pe site, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

7.2 Produsele de pe acest site au un termen de garantie de 24 de luni, mai putin produsele din gama de harti si carti care beneficiaza de un termen de garantie de 30 de zile.

7.3 Fiecare produs care beneficiaza de garantie va fi insotit de certificat de garantie. Produsele cu un termen de garantie mai mare vor avea specificat acest lucru.

7.4 Garantia se aplica pentru produsele utilizate conform destinatiei acestora, care nu au defecte externe aparente si sunt insotite de factura emisa de SC AGAN TRUST SRL.
Perioada de garantie incepe cu data preluarii produsului.In cazul in care produsul nu are atasat un certificat de garantie, factura va fi luata in considerare ca act de garantie.

7.5 Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service ce depasesc 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc aceasta perioada, vor fi inlocuite cu produse noi, identice sau in cazul in care acest lucru nu este posibil se returneaza contravaloarea produsului.


8.RETURNAREA PRODUSELOR


8.1 Potivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Asadar, consumatorul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielile directe de returnare.

8.2 Returul produselor se supune ordonantei nr. 130/2000 completata prin legea nr. 51/2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta astfel: "Consumatorul (in acceptia legii, orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului."
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum.
Produsul trebuie sa fie insotit de factura de retur completata.

8.3 Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

8.4 In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca acest lucru este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea cumparatorului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate prin curierat rapid. Comenzile care sunt ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

8.5 Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si SC AGAN TRUST SRL se rezolva pe cale amiabila. in cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romanesti.