Cum cumpar

  

Organizarea informatiei in magazinul virtual

Produsele din acest magazin virtual sunt organizate pe categorii si subcategorii. In paginile categoriilor si subcategoriilor de produse gasiti liste cu produsele din aceste categorii sau subcategorii cu informatii sumare despre produse (imagine, pret, scurta descriere). Fiecare produs are o pagina cu toate informatiile in detaliu.

 

Pasii ce trebuiesc urmati pentru a face comanda de unul sau mai multe produse::

1. Alegeti categoria  dorita

2. Daca nu sunteti decis, puteti sa mergeti la pagina detaliilor respectivului produs unde veti gasi mai multe informatii. Butonul pentru adaugarea in cosul de cumparaturi este prezent si aici si va permite adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi

3. Daca nu sunteti decis, puteti sa mergeti la pagina detaliilor respectivului produs unde veti gasi mai multe informatii. Butonul pentru adaugarea in cosul de cumparaturi este prezent si aici si va permite adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi

4. Daca doriti sa adaugati un alt produs in cosul de cumparaturi repetati pasii 1-3. O data adaugat in cos, produsul este salvat pana in momentul in care parasiti site-ul sau efectuati comanda.

 

Modificarea cosului de cumparaturi

Dupa adaugarea a cel putin unui produs in cos aveti posibilitatea de a edita cosul virtual de cumparaturi utilizand legatura din meniul din partea de sus a site-ului "Cosul de cumparaturi".

Aveti posibilitatea de a face modificari asupra cantitatilor produselor prin editarea valoarii din caseta aflata in coloana "Cantitate" si apasand pe butonul "Aplica modificarile". De asemenea, aveti posibilitatea de a sterge un produs din cosul de cumparaturi, apasand pe semnul "(x)" din coloana "Actiuni". Daca doriti sa goliti in intregime cosul de cumparaturi apasati pe semnul (x) din coloana "Actiuni" de la Total.

 

Cum efectuati comanda?

IIn momentul in care ati adaugat cel putin un produs in cosul de cumparaturi puteti completa formularul de comanda, dupa completarea acestui formular apasa "comanda" in momentul in care ati apasat acest buton comanda dumneavoastra a fost facuta.

Formularul de comanda trebuie completat cu atentie, cu date reale, deoarece in functie de ceea ce este scris in formular, livrarea va ajunge in cel mai scurt timp posibil. Foarte important este numarul de telefon deoarece in momentul in care ati facut o comanda in cel mai scurt timp posibil ve-ti fi contactat de catre colegii nostri de la departamentul online pentru a va confirma comanda.

 

Livrarea produselor

Produsele for fi livrate intr-un colet, iar plata se va face ramburs. Coletele sunt trimise prin curier rapid, iar costurile pentru trimiterea acestora sunt suportate de catre dumneavoastra.  Valoarea acestor costuri va va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.