Despre noi

“ledurieconomice” este un termen care se referala surse de energie regenerabila si nepoluanta. Electricitatea generata din surse regenerabile devine din ce in mai disponibila. Prin alegerea unor astfel de surse de energie regenerabila consumatorii pot sustine dezvoltarea unor energii curate care vor reduce impactul asupra mediului asociat generarii energiei conventionale si vor creste independenta energetica.

Mai mult, cand aceste tehnologii pot sa vina in ajutorul consumatorului prin reducerea facturilor pentru diferite utilitati (apa, incalzire) si printr-un timp de amortizare scurt in cazul sistemelor de încalzire a apei menajere, adoptarea unui astfel de sistem devine o investitie extrem de rentabila in cazul consumatorilor casnici, a hotelurilor, spitalelor etc.

Energia fotovoltaica si eoliana reprezinta o solutie viabila pentru locatiile care nu beneficiaza in prezent de racordare la reteaua nationala de electricitate. In viitor, printr-o legislatie corespunzatoare aceste sisteme pot deveni rentabile si pentru consumatorii conectati la reteaua nationala prin eliminarea necesitatii folosirii unor acumulatori si livrarii energiei direct in reteaua nationala.

Dorim ca acest magazin online sa vina in intampinarea dorintelor dumneavoastra iar noi prin experienta capatata in ultimii ani sa va informam cat mai bine pentru a face alegerea corespunzatoare.
Noi vom ambala,asigura si livra in toata tara bunurile comandate de dumneavoastra si vom ambala in cazul mai multor produse comandate intr-un singur colet pentru ca dumneavoastra sa nu  achitati livrarea pentru fiecare colet in parte.

Echipa ledurieconomice va sta la dispozitie oricand pentru ca PUTEM SI SUNTEM IN STARE